A COMBINATION OF STRENGTH AND THE COOL
ELEGANCE OF ITS SHAPE

The room partition system in the reception and waiting area of the MVZ GmbH rheumatology practice on Mönckebergstrasse tells a richly illustrated story of the Hamburg harbour area. Our premium partner Ahrensburger Glasbau GmbH was commissioned to implement the impressive full-glass system and additional sliding doors in the treatment areas.


THE COMBINATION

The entire interior design concept in the heart of the city centre was developed by the Herret von Haeften GmbH agency together with interior designer Ina Burkhardt from Hamburg. By the way, the image motifs in the entire practice were taken specifically for this project by Hamburg photographer Carsten Brügmann.

SLIDING DOOR

Extremely fine stainless steel profiles elegantly connect the large glass application and make it more effective at stopping the transmission of sound. Eye-catching MWE fittings from the ProTech series were used to bring the industrial look of the harbour motive to life.

Reference project implemented by:

Weitere Referenzobjekten